pixabay
donderdag 10 oktober 9.30 uur – 12.00 uur

Inspiratiesessie ‘Digivaardig in de zorg’

Van digistarter naar digivaardig

1 op de 10 zorg- en welzijnsmedewerkers is digibeet, ook wel digitale starter genoemd. Het digivaardig maken van medewerkers kan een tijdwinst opleveren van gemiddeld 100 uur per medewerker per jaar en heeft een positief effect op het zelfvertrouwen van de medewerker. Daarnaast staan digivaardige zorgprofessionals meer open voor innovatieve ontwikkeling wat bijdraagt aan een succesvolle implementatie; digivaardige medewerkers zijn een landingsbaan voor innovatie!

Onze missie: iedere medewerker is basisvaardig, van schoonmaker tot bestuurder. Op 10 oktober gaan we hiermee van start tijdens de inspiratiesessie. Suzanne Verheijden van Buro Strakz, projectleider digivaardigindezorg.nl bij ‘s Heerenloo en Utrechtzorg zal de ochtend begeleiden. Deze ochtend word je uitgebreid geïnformeerd over waarom deelname aan het project ‘Digivaardig in de zorg’ een meerwaarde is voor de medewerkers en de organisatie, wat de aanpak is, welke investeringen dit van je organisatie vraagt en uiteraard ook wat de kosten en subsidiemogelijkheden zijn.

Programma donderdag 10 oktober

09.30   Inloop
09.45   Introductie door deRotterdamseZorg
10.00   Suzanne/ project ‘Digivaardig in de zorg’: hoe is het   opgebouwd en wat levert het op? (met o.a. de   onderzoeksresultaten uit regio Utrecht)
10.45   Pauze
11.00   Suzanne/ projectaanpak, wat moet je als organisatie doen en   investeren om het project tot een succes te maken.
11.45  Afsluiting door deRotterdamseZorg

Aanmelden

Headerphoto: pixabay
Inschrijven evenement
Naar dit mailadres sturen wij je de bevestiging van deelname.