Meedoen?

Ontwikkel jezelf en doe mee aan één van de projecten van deRotterdamseZorg!

Op basis van de vraag vanuit de aangesloten instellingen worden projecten rondom arbeidsmarktvraagstukken gestart. Deze projecten worden vanuit de overheid en de instellingen gefinancierd en uitgevoerd door middel van inzet van professionals uit de verschillende organisaties. 

Een ideale mogelijkheid voor jou als medewerker van een van deelnemende organisaties van deRotterdamseZorg om je verder te ontwikkelen! Ben je ook aan een volgende stap in je functie? Kan je een nieuwe uitdaging op je pad gebruiken? En heb je ruimte binnen je huidige functie voor een nieuw initiatief? Dan krijg je bij deRotterdamseZorg de kans om:

  • je verder te ontwikkelen om zo nog beter te kunnen werken
  • versneld te groeien op gebieden als projectmatig creëren, netwerken, werken in de zorgketen, resultaatgericht werken en te bewegen binnen een flexibel en dynamisch bureau
  • zelf leiding te geven aan een projectteam of onderdeel te zijn van een projectteam
  • kennis, werkwijze en ervaring vanuit collega's en andere organisaties op te halen en in te zetten binnen de eigen functie en organisatie
  • te functioneren over de grenzen van de eigen functie en organisatie heen
  • deel te nemen aan het deRotterdamseZorg Project Development(PD)-programma: het programma waar deelnemers werken aan persoonlijke ontwikkeling en kennis- en vaardigheidssessies worden georganiseerd rondom bepaalde thema's.


Aan de slag als projectleider, -medewerker of KnowMad

  • Projectleider: is verantwoordelijk voor het projectresultaat, inzet van 4-32 uur per week voor de duur van het project, deelname aan het PD-programma en vergoeding voor de uren inzet.
  • Projectmedewerker: maakt onderdeel uit van het projectteam, inzet afhankelijk van betrokkenheid (verschilt van bijwonen van een enkele bijeenkomst tot structurele inzet voor een projectonderdeel) en deelname op subonderdelen van het PD-programma.
  • KnowMad: rondtrekkende kennisreiziger die het 'bureauteam' tijdelijk versterkt en de eigen expertise inzet voor het slagen van de arbeidsmarktprojecten van deRotterdamseZorg, voor de duur van ≥ 1 jaar en minimaal 20 uur per week en vergoeding voor de uren inzet.


Vervang jezelf door een talent van Talent for Care

deRotterdamseZorg biedt een oplossing middels flexibele inzet van jong, fris & dynamisch leiderschapstalent in jouw organisatie. Deze talenten kunnen, voor de duur van het project waar jij mee aan de slag gaat bij deRotterdamseZorg, aan de slag binnen jouw organisatie. Ter vervanging, borging van werkzaamheden en voor de continuïteit. Hiermee wordt het capaciteitsprobleem opgelost en kan jij werken aan arbeidsmarktvraagstuk(ken) en wordt tegelijkertijd een jong, fris en dynamisch talent aan jouw eigen organisatie toegevoegd. 

deRotterdamseZorg is hiervoor een samenwerking met Talent for Care aangegaan. De talenten van Talent for Care zijn met zorg geselecteerd, hebben passie voor de zorg en ambitie om echt waarde toe te voegen voor de sector. Allemaal HBO+ opgeleid en onderdeel van het Talent for Care leiderschapsontwikkeltraject.