Beeld afsluitingsfase

Vitaliteitschallenge Phileas

Phileas

Iedereen weet: gezond leven en fit blijven gaat niet vanzelf! Phileas heeft daarom een prachtig idee ontwikkeld en de Word RAATgeverT prijs ingezet om op een positieve manier met gezondheid aan de slag te gaan. Want als je het samen doet, als je het als team doet en als je mee doet met deRotterdamseZorg vitaliteitschallenge dan wordt gezond leven en fit blijven echt leuk!

5 zorgorganisaties gaan de challenge aan! Franciscus Gasthuis & Vlietland, Ikazia Ziekenhuis, Pameijer, Albeda Zorgcollege en Middin hebben elk een team met 10 gemotiveerde medewerkers die meedoen met vitaliteitschallenge. Zij dagen elkaar uit en verdiepen zich in de wereld van voeding, beweging en ontspanning. De teams leren, presteren en verzamelen punten en volgen elkaars resultaten in een app. Onderdeel van Phileas is dat de deelnemers fysieke workshops en coaching op het gebied van gezonder leven en meer bewegen krijgen.

Vitaliteit

Vitale medewerkers voelen zich niet alleen prettiger maar zijn daarbij beter in staat gezonde zorg te leveren en hoeven minder te verzuimen. Goed werkgeverschap met aandacht voor vitaliteit en gezondheid maakt de zorg tot een aantrekkelijke sector om in te werken.

Volg de challenge

500.000 stapopen gezet met vitaliteitschallenge Phileas! Lees hier hoe drie deelnemers de vitaliteitschallenge Phileas tot nu toe beleven.

De challenge volgen? Alle ‘wist je dat je’s’ lezen of jezelf uitdagen? Kijk hier en volg de #foodmovemind.

 

Headerphoto: Pixabay

Bekijk ook

Word VerN!EUWert

De toenemende zorgvraag, tekorten aan personeel en technologische ontwikkelingen leiden ertoe dat we op andere, innovatieve manieren moeten kijken naa …

Opleidingsevent2020

Samen leren voor betere zorg Of je het nou werkplekleren, praktijkgestuurd leren, of leerwerkplaatsen noemt, één ding weten wij zeker: de verschuiving …