"Ik verwacht dat het uitdagend, confronterend en vooral leerzaam zal zijn".

 

Waarom wil je meedoen?
"Omdat ik graag extra tijd en aandacht aan mijn persoonlijke ontwikkeling wil besteden en dit in het programma gedurende een jaar tijd intensief zal gebeuren".

Wat verwacht je van LEF!?
"Dat het uitdagend, confronterend en vooral leerzaam zal zijn. Ik verwacht dat het me bewust zal maken van bepaalde zaken en ik mij hierdoor makkelijker verder kan ontwikkelen. Ik verwacht uiteraard ook dat ik door mijn ontwikkeling ook nog meer bij kan dragen aan de organisatie".

Wat vond je van het traject ernaar toe – speeddaten?
"Het programma is voor mij daar eigenlijk al begonnen. De speeddates vond ik een leuke en dynamische vorm om kort en krachtig mijn motivatie te bespreken en ook stil te staan bij ontwikkelpunten en wat ik van het programma verwacht".

Waarom ben je uitgekozen als deelnemer – denk je zelf?
"Ik werk nog niet zo lang bij het ziekenhuis (1,5 jaar) en denk dat ik in korte tijd vrij veel resultaten heb kunnen opleveren binnen mijn aandachtsgebied. Uiteraard niet alleen maar juist ook door samen te werken en samenwerking op te zoeken en verder te versterken. Dat past bij de ontwikkeling die de organisatie al maakt en nog meer wil maken dus dat sluit goed bij elkaar aan.

Verder is mijn motivatie om mijzelf verder te ontwikkelen en inzicht in wat ik verder moet ontwikkelen ook van belang geweest denk ik".