"LEF! sluit perfect aan op waar ik nu ben."

Waarom wil je meedoen?
"Voor mijn huidige functie werkte ik als verpleegkundige en later als coördinator. In deze periode heb ik ook de opleiding Zorgmanagement gevolgd. Sinds februari ben ik teamleider van de polikliniek Reumatologie. Deelname aan LEF! is een aanvulling op de ontwikkelfase waarin ik mij nu bevind en kan mij ondersteunen een goede leidinggevende zijn".

Wat verwacht je van LEF!?
"Mijn verwachting van LEF! is dat het mij uitdaagt tot zelfreflectie, het mij leert lastige situaties nog beter aan te pakken, door open communicatie, analyse en ook buiten de bekende kaders te zoeken naar ontwikkelpunten en oplossingen".

Wat vond je van het traject ernaar toe – het speeddaten?
"Vooraf heb ik een motivatiebrief en praktijkopdracht geschreven, die ik heb onderbouwd in de speeddateronde. Het trajecternaar toe vind ik op zichzelf al een leerzaam proces en een goede methode om kandidaten te selecteren".

Waarom ben je uitgekozen als deelnemer – denk je zelf?
"Ik sta ervoor open om mijzelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Daarnaast werk ik graag verbindend en innovatief. Deze koers ben ik al eerder in mijn loopbaan ingeslagen en LEF! sluit hierop aan".