Regionale Aanpak Arbeidsmarkt Tekorten (RAAT + DAAD)

Webinar Thermometer Personeelstekorten

Bekijk hier de belangrijke webinar Thermometer Personeelstekorten. In één uur bij over de stand van zaken op de arbeidsmarkt. Handig voor elke HR professional en beleidsmaker, maar ook voor iedereen die wil weten hoe de personeelstekorten beinvloed worden!

RAAT + DAAD

plaatsing_stempel

Op 7 maart werd de RAAT ondertekend. Alle aangesloten zorginstellingen, het onderwijs en gemeente Rotterdam bewezen hiermee hun actieve deelname aan de Regionale Aanpak Arbeidsmarkt Tekorten (RAAT). Minister Hugo de Jonge en wethouder Sven de Langen spraken zich uit over de daadkrachtige benadering van deze samenwerking. Op de ondertekening volgt de intekening. Alle onderwijs- en zorginstellingen geven aan welk deel van de inzet hun verantwoordelijkheid wordt. Bekijk hier de video van de onderteking van de RAAT+DAAD

Meer informatie over de RAAT+DAAD? Neem contact op met Erwin Korevaar, Projectmanager RAAT+DAAD. 

 

Campagne Word RAATgevert!

icon_Word_RAATgevert_groen

De campagne Word RAATgevert! is onderdeel van de RAAT + DAAD. Met de campagne zijn 144 ideeën opgehaald bij zorgmedewerkers die bijdragen aan het oplossen van de personeelstekorten. 

Na een stemmingsronde en het juryoordeel zijn er acht winnaars gekozen. Op de website kun je alle ideeën gemakkelijk vinden. Doe er je voordeel mee en bekijk welk idee jij kunt inzetten in jouw organisatie! Ook kun je op de website de winnaars volgen en zien hoe de winnende ideeën realiseren.