Werven met beleid

Campagnes
Om de tekorten op de arbeidsmarkt tegen te gaan zijn er verschillende campagnes die deRotterdamseZorg in de regio heeft gelanceerd. Deze hebben betrekking op zowel het versterken van het imago van de zorg als het werven van mensen voor de zorg. Dit is hard nodig met het oog op de toekomst waarin de top van de vergrijzing nog moet komen. Onder andere door dit gegeven zullen de tekorten voorlopig nog aanhouden. deRottterdamseZorg doet daarom mee met onderstaande initiatieven of heeft deze zelf gelanceerd.

Week van Zorg en Welzijn
Ieder jaar is de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Zorgorganisaties openen hun deuren om bezoekers te laten ervaren wat voor mooi werk er in de zorg wordt gedaan. deRotterdamseZorg faciliteert en promoot de Week van Zorg en Welzijn in de regio. Wil je meedoen met de Week van Zorg en Welzijn? Lees hier meer informatie over de week van Zorg en Welzijn en bekijk wat er in jouw regio allemaal wordt georganiseerd.

Rotterdammers zorgen voor elkaar
Daarnaast hebben wij de wervingscampagne ‘Rotterdammers zorgen voor elkaar’ waarin we ons richten op herintreders, zijinstromers en vrijwilligers voor de ouderenzorg. Bekijk hier de website van ‘Rotterdammers zorgen voor elkaar’.
 

Pagina's van 20180430_rotterdammers_zorgen_voor_elkaar_poster_A0_staand_v002[3]-2_Easy-Resize.com