De website www.deRotterdamseZorg.nl hebben wij met zorg opgezet en wij doen ons best om alle informatie zo duidelijk mogelijk weer te geven.

Fouten of gebreken op deRotterdamseZorg.nl
Wij nemen als deRotterdamseZorg verantwoordelijkheid voor de inhoud van de website. Toch is het denkbaar dat er bij het maken van webpagina’s, het schrijven van teksten, het opnemen van vacatures of het plaatsen van foto’s en video’s fouten insluipen. Wij vragen hiervoor begrip. Staat er iets op de website wat niet lijkt te kloppen? Neem dan contact op met deRotterdamseZorg. Wij bekijken inzendingen zorgvuldig en passen de site waar nodig aan.

Links
Op deRotterdamseZorg.nl bieden wij informatie over werken en leren in de zorg aan. Wij gebruiken waar nodig verwijzingen naar websites van andere organisaties. Denk aan zorg- en welzijnsorganisaties en scholen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites ligt uiteraard bij de makers hiervan. Werkt een link niet naar behoren, ook dan kan contact worden opgenomen met deRotterdamseZorg.

Copyright
Copyright 2018 deRotterdamseZorg, alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechtelijk beschermde onderdelen van de applicatie mogen op geen enkele wijze worden verspreid of gebruikt of overgenomen, tenzij deRotterdamseZorg hiervoor vooraf schriftelijk toestemming heeft verleend.

Vragen?
Vragen over of suggesties voor het loopbaanplatform? Neem dan contact op met deRotterdamseZorg.

Ook de nieuwsbrief van deRotterdamseZorg ontvangen? Vul dan uw e-mailadres in.