Deelnemen

De 41 aangesloten zorg- en onderwijsorganisaties vormen samen deRotterdamseZorg. Ook deelnemen aan deRotterdamseZorg? Daar zijn we blij mee, want gezamenlijk krijgen we de slagkracht die deze regio nodig heeft. Met jouw deelname kun je actief bijdragen aan het terugdringen van de personeelstekorten in de zorg en welzijn in de regio Rotterdam Rijnmond.

Commitment

Alle zorgsectoren en MBO- en HBO-zorgopleidingen van Rotterdam Rijnmond zijn vertegenwoordigd in deRotterdamseZorg. Iedere organisatie committeert zich met zijn deelname aan het programma RAAT (Regionale Aanpak Arbeidsmarkt Tekorten), het Regionale Stageconvenant en de regionale Strategische Personeelsplanning. Daarnaast verbindt elke aangesloten instelling zich met een of meerdere arbeidsmarktprojecten zoals opgesteld in onze jaarplannen. Door samen in te zetten op deze activiteiten vergroten we onze slagkracht en impact.

Als samenwerkingsverband onderhoudt de deRotterdamseZorg diverse netwerken. Deelname levert jouw organisatie toegang tot deze netwerken. Voorbeelden zijn de netwerken van Hoofden P&O, Opleidingsmanagers, het netwerk van Werk & Recht, het VAR netwerk en het Communicatienetwerk. Deelnemers van deRotterdamsezorg participeren actief in deze netwerken, delen best practices en inspireren elkaar.

Prijs
De kosten voor deelname worden gebaseerd op omzet, aantal medewerkers en de benodigde inzet. De aansluitprocedure begint met een gesprek met de directie van deRotterdamseZorg en daarna een bespreking met het bestuur.

Contact

Neem contact met ons op via info@derotterdamsezorg.nl of 010-3163737

Valt jouw organisatie onder een koepel? Grote kans dat zij al lid zijn bij deRotterdamseZorg. Daarmee draagt jouw organisatie al bij aan het oplossen van het arbeidsmarkt probleem in de zorg en heeft jouw organisatie ook toegang tot de netwerken.