dinsdag 2 april 2024

Start Lerend Netwerk: gepersonaliseerde arbeidsrelatie

Elke zorgprofessional behouden dat is de uitdaging waar we in de zorg voor staan! En dagelijks zien we mensen de zorg verlaten, dit kan en moet anders! Door in te zetten op goed werkgeverschap en hierbij aan te sluiten bij de behoefte van de medewerkers zouden we met elkaar het tij kunnen keren en het werkplezier vergroten. 

Binnen deRotterdamseZorg zoeken we daarom samen naar oplossingen om zorgprofessionals te ondersteunen op de werkvloer en in de arbeidsrelatie. In het lerend netwerk Gepersonaliseerde arbeidsrelatie gaan we met elkaar op zoek naar een arbeidsrelatie waarin maatwerk mogelijk is en voorziet in de behoefte van de zorgprofessional én in balans voor de zorginstelling!

Het lerend netwerk biedt kennis en ervaring van andere organisaties, biedt concrete stappen om te komen van probleem tot oplossing tot actie, zodat je hiermee het werkplezier vergroot en medewerkers behoudt!

Ben jij enthousiast om in je in te zetten binnen dit netwerk en draag jij daarmee bij aan het aantrekkelijk maken van het loondienstverband?

Voor meer informatie klik hier.

Headerphoto: