E-magazine Digivaardig in de zorg geupdate!

23 februari, 2023
VERANDEREN & VERNIEUWEN

Het online magazine over digitale vaardigheden in de zorg is vernieuwd. In 2021 brachten we al een magazine uit. Maar de ontwikkelingen gaan hard en daarmee groeit de urgentie om digitale vaardigheden van zorgprofessionals te verbeteren. Tijd dus voor aanpassingen.

De digitale transitie is de afgelopen jaren versneld. We maken steeds meer gebruik van technologie in de zorg. Sterker nog, het is niet meer weg te denken en de inzet ervan zal alleen maar toenemen. Want, slimme innovaties helpen ons de zorg efficiënter te organiseren waardoor minder snel een beroep hoeft te worden gedaan op de (schaarse) zorgprofessional.

In het e-zine Digivaardig in de zorg vinden staf-medewerkers en HR professionals tips en inspiratie om aan de slag te gaan met digitale vaardigheden binnen hun organisatie. Zo delen verschillende zorgorganisaties die al aan de slag zijn met digivaardigheid ervaringen en tips over hoe je jouw organisatie digitaal vaardiger kunt maken. In 6 praktische stappen leggen we uit hoe je tot een aanpak kunt komen en welke visie daarachter zit. Ook lees je in het magazine interessante onderzoeksresultaten, leggen we uit wat digivaardigheid te maken heeft met de wendbaarheid en veranderkracht van zorgprofessionals, vind je er de visie vanuit onderwijs en reiken we handvatten aan rondom de financiële mogelijkheden.

Naar aanleiding van de eerste editie van het e-zine Digivaardigheid zijn diverse zorgorganisaties gestart met het verbeteren van digitale vaardigheden van medewerkers. We hopen dat ook nu weer organisaties geïnspireerd raken van het magazine om met dit belangrijke thema aan de slag te gaan.

Klik op de cover hieronder om naar het e-zine te gaan!

Ook aan de slag met digivaardigheden in jouw organisatie? We geven je graag advies hoe je als organisatie aan de slag kan gaan. Neem contact op met Lotte Woerlee via lotte.woerlee@derotterdamsezorg.nl

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.