Gratis online cursus tot Ontregelaar in de zorg beschikbaar

28 maart, 2023
MODERN WERKEN EN BEHOUDEN

Meer tijd voor je patiënt of client en meer plezier in je werk omdat je minder tijd aan administratie kwijt bent. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leer je in de 60 minuten durende online cursus (e-learning) tot Ontregelaar in de zorg die het programma [Ont]Regel de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vanaf één maart kosteloos aan alle zorgmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers en beleidsmedewerkers in de zorg aanbiedt.

Wat je leert
In deze e-learning leer je hoe regeldruk ontstaat en hoe je administratieve lasten binnen je eigen zorginstelling in de dagelijkse praktijk vermindert. Met als uiteindelijke doel: meer tijd voor de patiënt/client en meer werkplezier omdat je minder tijd voor administratie nodig hebt.

Voor wie is de e-learning
De e-learning is bedoeld voor iedereen in de zorg die meer wil weten over het ontstaan en verminderen van regeldruk, en kun je op ieder moment vanaf iedere locatie online volgen.

Accreditatie
Deze e-learning is geaccrediteerd voor de beroepsgroepen verpleegkundige, verpleegkundig specialist en verzorgende.

Startdatum en inschrijven
De e-learning is vanaf één maart beschikbaar. Inschrijven kan via www.ordz.nl/opleiding

Training tot Ontregelaar in de zorg
Als vervolg op deze e-learning is er ook een kosteloze training beschikbaar. Deze training vindt fysiek plaats en duurt 3 dagdelen verdeeld over 12 weken met een online ontregelspreekuur. Data, locaties en aanmelden kan via Training Ontregelaar in de zorg – De Argumentenfabriek

 

Over het programma [Ont]Regel de Zorg

‘Meer tijd en meer werkplezier. Dat is het doel van het programma [Ont]Regel de Zorg waarmee alle partijen in de zorg samen de vermindering van (administratieve) regels aanpakken.

Met elkaar gaan we de oorzaken van het teveel aan regels te lijf. We helpen zorgverleners en betrokken partijen om hier ook in de eigen organisatie mee aan de slag te gaan. Zo besteden zorgverleners minder tijd aan administratie en meer tijd aan zorg.’

Meer informatie op www.ordz.nl

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.