Leergang voor zorgprofessionals: Vernieuwend Werken in de Zorg

8 maart, 2021
ARBEIDSMARKTINFORMATIE

Vernieuwing in de zorg is noodzakelijk, dat is het uitgangspunt van de leergang Vernieuwend Werken in de Zorg. Speciaal voor zorgprofessionals om bottom up de toekomst van professionele zorg te kunnen blijven garanderen. Op 6 april aanstaande start de tweede editie.

Kern de leergang? De zorgprofessional een stem en een rol geven in de noodzakelijke vernieuwing van de zorg, door dichtbij de knelpunten uit de dagelijkse praktijk te blijven.

Hoe? Door het aanreiken van kennis over vernieuwende manieren van werken, het concreet omzetten van een knelpunt in een idee en (geteste) oplossing. Plus het leren ontwikkelen van een mindset die hierbij helpt, nu en in de toekomst.

Zie https://youtu.be/4ycAD_Ic2-E voor een korte impressie van het programma.

“Dankzij mijn persoonlijke ontwikkeling breng ik de zorg een stapje verder.”

Voor aanmelden en/of meer informatie kijk op www.vernieuwendwerkenindezorg.nl of mail naar vernieuwendwerkenindezorg@reinaerde.nl. Bekijk hier de brochure.

In 2020 vond voor de eerste keer het programma Vernieuwend Werken in de Zorg plaats. Het is een initiatief van Reinaerde, Erasmus Universiteit Rotterdam, VGN en de diverse deelnemende (zorg)partijen.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.