Wat heeft SectorplanPlus na 5 jaar gebracht?

11 augustus, 2022
Subsidie

Zorgprofessionals zijn de belangrijkste schakel om de groeiende zorgvraag ook in de toekomst te kunnen blijven beantwoorden. Opleiden is daarbij cruciaal. Zowel het opleiden van toekomstig zorgprofessionals als het opleiden van professionals die al aan het werk zijn. Want bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan werkplezier en daarmee ook aan behoud van medewerkers.

Dat is precies waarom het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport in 2017 de subsidieregeling SectorplanPlus heeft gelanceerd. Deze subsidie is bedoeld om een extra impuls te geven aan opleidingsprojecten. Inmiddels is het einde van de subsidie in zicht. Tijd om de balans op te maken.

Wat heeft 5 jaar SectorplanPlus ons opgeleverd?
Dat lees je in deze publicatie. We geven je inzicht in wat de regionale werkgevers hebben gedaan met de subsidie. Niet alleen met cijfers, maar ook met inspirerende interviews waarin werkgevers vertellen hoe zij op verschillende manieren de subsidie hebben gebruikt. Ook delen ze tips over hun aanpak die jou, als werkgever, helpen de subsidie optimaal in te zetten.

Publicatie: 5 jaar SectorplanPlus

SectorplanPlus 5 jaar resultaten

Meer over SectorplanPlus?
Lees het bericht over de nieuwe subsidie.
Of ga naar de website van SectorplanPlus.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.