Extra coaching voor de zorg

Het zijn (nog steeds) heftige tijden in veel zorg- en welzijnsorganisaties. Corona zorgt voor veel mentale en fysieke druk. Wil je met een onafhankelijk iemand praten voor een luisterend oor? Maak gebruik van de gratis coaches van ‘Samen sta je sterker’!

Extra coaching voor de zorg

DeRotterdamseZorg is in samenwerking met Regioplus, VWS en CNV sterk in je werk gestart met de werving van vrijwillige coaches onder de titel: Extra coaching voor de zorg. Ruim 2000 coaches hebben zich aangemeld die hun diensten online en vrijblijvend willen inzetten voor de zorgprofessionals. DeRotterdamseZorg koppelde deskundige coaches aan zorgprofessionals die behoefte hebben aan mentale coaching. Deskundige coaches bieden een luisterend oor, personal coaching en verwijzen zo nodig door naar gespecialiseerde hulp.

Samen sta je sterker

Sinds januari 2021 is dit project gecontinueerd door CNV Zorg & Welzijn, onder de naam  ‘Samen sta je sterker’. Honderden coaches staan voor medewerkers in zorg en welzijn klaar die door de coronapandemie het mentaal zwaar hebben. www.samenstajesterker.nl.