Howie the Harp en ROC Zadkine introduceren een nieuwe opleiding, de MOED

12 juni, 2019
WERVEN & TOELEIDEN

howie de harp

 

In co-productie met ROC Zadkine is Howie the Harp gestart met de opleiding MOED (Medewerkers Opleiding tot ErvaringsDeskundige). Deze eenjarige opleiding op mbo-4 niveau leidt medewerkers in de zorg- en welzijnssector op tot ervaringsdeskundige. De opleiding biedt hen de kans om hun eigen ingrijpende levenservaring om te zetten in de benodigde kennis en deskundigheid om anderen te helpen. Hiermee onderscheiden zij zich van klassiek opgeleide hulpverleners.

Gedurende de opleiding werken studenten onder meer aan hun persoonlijke ontwikkeling, maken zij zich de beroepscompetenties van een ervaringsdeskundige eigen en krijgen zij tools aangereikt om hun ervaringskennis toe te passen in de praktijk. Na afronding van de opleiding ontvangen studenten die al een mbo-opleiding afgerond hebben, een mbo-4 certificaat die wordt opgenomen in het diplomaregister. Andere studenten ontvangen een mbo 4 certificaat. Hiermee kunnen zij solliciteren naar de functie van ervaringsdeskundige of zich binnen de organisatie profileren als medewerker met ervaringsdeskundigheid.

De opleiding wordt op dit moment aangeboden in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Waalwijk. Eventueel kan de opleiding ook in-company worden aangeboden. Voor meer informatie kijk op de website, download de flyer of neem contact op met Natalie Bunschoten of 0651197343.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.