maandag 14 maart 2022

Ontdekdezorg week 2022

Van 14 t/m 19 maart vindt voor de 10e keer de Ontdekdezorg week in 2022 plaats. Dit evenement is gericht op de doelgroep zij-instromers en herintreders. Hierbij is nauw aansluiting gezocht met de landelijke Ik Zorg. imago- en wervingscampagne.

Met het evenement in maart willen wij samen met de zorg-, en welzijnsorganisaties, onderwijs en de ketenpartners de doelgroep zij-instromers en herintreders laten kennismaken met leren en werken in Zorg en Welzijn. De Ontdekdezorg week is een landelijk evenement, de regionale werkgeversverenigingen werken hierin nauw samen.

In het hele land vinden (online) evenementen plaats waar zij-instromers en herintreders zich kunnen laten informeren, ervaringen van ambassadeurs kunnen horen, zich kunnen oriënteren op opleidingsmogelijkheden en in gesprek gaan met een loopbaancoach. Daarnaast organiseren de deelnemende organisaties gedurende en in de periode na de week opvolgingsacties, zoals speeddates, een spreekuren of informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden in hun eigen organisatie.

Landelijk wordt de Ontdekdezorg week onder de aandacht gebracht door onder meer diverse social media campagnes, promotie voor de event op diverse manieren bv. media aandacht zowel radio, tv en kranten.

Op de website ontdekdezorgweek.nl staat het laatste nieuws. Ook zijn hier alle deelnemende organisaties in Nederland te vinden, met hun activiteiten in en na de week.

Ontdekdezorg week in de regio
deRotterdamseZorg faciliteert het landelijke evenement in de regio Rotterdam Rijnmond. Onderwijs- en zorginstellingen uit de regio zijn van harte welkom activiteiten te organiseren in deze week. Laat het ons weten via info@derotterdamsezorg.nl o.v.v. ontdekdezorg week.

 

Headerphoto: