moderne veranderingen in de zorg

Het bureau

Het bestuur van deRotterdamseZorg vraagt interventies en activiteit op de arbeidsmarktthema’s toeleiden, opleiden, behouden en innoveren. Daarmee gaan we aan de slag, door optimaal gebruik te maken van de netwerken, kennis en ervaring in deze zorgregio én daarbuiten. Zo vragen we subsidies aan en verantwoorden ze en dragen we bijvoorbeeld landelijke wervingscampagnes uit.

Het bureau werkt lean en mean. Er is een vast team van de directeur, het programmateam, de managementassistent, een adviseur HR/IT/Facility en twee communicatieadviseurs. Zij werken elke dag samen met knowmads die voor een jaar komen meedraaien en daarna weer verder gaan. En verder is de open ruimte in de lichte Rotterdam Science Tower elke dag gevuld met een andere samenstelling van netwerkpartners en projectleiders vanuit de zorg- en onderwijsinstellingen. Het werkdelerschap bepaalt dus een belangrijk deel van onze werkcultuur. Samenwerken aan arbeidsmarktstukken, altijd van binnen de zorg uit!

Werken bij deRotterdamseZorg? Wij zijn op zoek naar jou!

Werken op de tofste plek van Rotterdam? Dit is de plek van onze nieuwe samenwerking! Heb jij affiniteit met zorg & welzijn? Wij zijn opzoek naar:

Procesmanager arbeidsmarkt zorg & welzijn 32-36 uur

Knowmad 32-36 uur voor meer informatie mail naar Margareth Kagie.

Het programmateam

Jacqueline Stuurstraat

Directeur

Conny Nieuwenhuizen

Programmamanager

Arnold Roggeveen

Programmasecretaris

Joyce van der Niet

Programmamanager

Christine Marges

Communicatie

Sabine Boudestijn

Managementassistent

Margareth Kagie

Backoffice

 

Ook de nieuwsbrief van deRotterdamseZorg ontvangen? Vul dan uw e-mailadres in.