Eerste groepen schakelen online!

22 februari, 2023
Netwerk

Als netwerk werken we vanuit deRotterdamseZorg veel met elkaar samen. Van vergaderingen tot projectbijeenkomsten, er gaan veel e-mails met informatie en documenten over en weer. Hierdoor gaat er soms wat verloren of is het lastig de juiste documenten snel terug te vinden. Daarom hebben we een platform ontwikkeld, waar we makkelijk, snel en overzichtelijk kunnen samenwerken. Alles op één plek.

Wat is Schakel.online?
Schakel.online is het nieuwe communicatieplatform van deRotterdamseZorg ofwel ons eigen regionale intranet. Het platform zorgt ervoor dat we gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren, bestanden kunnen delen, in groepen kunnen werken en berichten kunnen plaatsen. Wij niet alleen met jou maar ook het contact onderling zal door Schakel.online vergemakkelijken. Het is een laagdrempelige manier om contact binnen het netwerk te hebben. Wanneer je een interessante publicatie hebt om te delen of even een korte vraag wil stellen dan kan dat nu simpel en snel binnen jouw netwerk op Schakel.online! Op die manier halen we nog meer uit onze regionale samenwerking.

Waar staan we nu?
Het platform is nog maar net online en we zitten nog in de opstartfase toch gaan de eerste groepen nu voorzichtig schakelen in het nieuwe platform. Zo leren de leden van de Matchtafel nu online samen te werken in ons nieuwe platform Schakel. Binnenkort volgen meer netwerkgroepen!

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.