Nieuwe directeur bureau deRotterdamseZorg gestart

17 juli, 2023
Netwerk

Bij deRotterdamseZorg werken we samen aan één missie: de zorg in Rotterdam sterk maken en voorzien van voldoende goed opgeleid zorgpersoneel, nu én in de toekomst. Het bureau deRotterdamseZorg wordt sinds kort versterkt door een nieuwe directeur.

 

Sandra Roso Sanchez

Sandra Roso Sanchez – Directeur

Per 1 juli ben ik gestart als directeur van deRotterdamseZorg. De afgelopen 11 jaar heb ik met veel passie gewerkt als Directeur Marketing en Innovatie bij Vebego waar ik actief was in de zorgsector. Daar hield ik me bezig met het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening voor de zorg waaronder: slim data-driven capaciteitsmanagement en het anders organiseren van ondersteuning door toevoeging van technologie en procesoptimalisatie. Met maar één doel, het verlagen van de werkdruk in de zorg en het ontlasten van zorgprofessionals.

Vóór mijn Vebego periode heb ik ruim 12 jaar in de uitzendwereld gewerkt in diverse functies waarbij het ontwikkelen van nieuwe concepten en proposities voor de arbeidsmarkt centraal stond. Dit heb ik met name gedaan voor de centrale en decentrale overheid.

Met deze nieuwe uitdaging bij deRotterdamseZorg komt voor mij alles samen. Om iedereen te blijven voorzien van goede passende zorg, zijn voldoende gekwalificeerde zorgmedewerkers nodig. Het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg voor iedereen is dan ook mijn belangrijkste persoonlijke drijfveer. Met veel plezier ga ik daarom aan de slag om binnen het samenwerkingsverband van deRotterdamseZorg om gezamenlijk met 36 zorg- en onderwijsorganisaties te werken aan een gezonde arbeidsmarkt Zorg & Welzijn.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.