Nieuwe gezichten bij het bureau deRotterdamseZorg

24 juni, 2021
Netwerk

Bij deRotterdamseZorg werken we samen aan één missie: de zorg in Rotterdam sterk maken en voorzien van voldoende goed opgeleid zorgpersoneel, nu én in de toekomst. Het bureau deRotterdamseZorg wordt sinds kort versterkt door drie nieuwe gezichten. Wie zijn zij en waar gaan ze mee aan de slag?

 

Christa Stut, programmamanager

Sinds 1 juni jl. is Christa Stut gestart als programmamanager bij deRotterdamseZorg. Zij zal voornamelijk betrokken zijn bij de toekomst van zorg. “Ik heb 14 jaar bij Enver (jeugdhulp) gewerkt op het gebied van innovatie. De afgelopen jaren in de functie manager Innovatie & Kwaliteit. Bij deRotterdamseZorg ga ik mij als programmamanager inzetten voor de zorgprofessional van de toekomst.  Met veel enthousiasme ga ik samen met jullie werken aan de toekomst van zorg, zodat iedereen ook in de toekomst de zorg kan krijgen die hij nodig heeft.”

 

 

 

Daniëlle Valk, projectleider

Sinds 1 juni jl. is Danielle Valk gestart als Projectleider bij deRotterdamseZorg met de focus op Toeleiden en Behoud. “Met elkaar werken aan voldoende en goed opgeleid zorgpersoneel: daar gaan mijn ogen van twinkelen! Mijn roots in de zorg liggen bij het Erasmus MC. Hier heb ik me de afgelopen 20 jaar onderdompelt in de prachtige kansen en uitdagingen van de zorgarbeidsmarkt. Vanuit mijn expertise op het gebied van employer branding, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment draag ik bij aan het bereiken en bewegen van (potentiële) talenten  richting de zorg en het behoud van deze talenten. Het komende jaar ga ik met veel plezier bij deRotterdamseZorg aan de slag als projectleider.”

 

Willem Zwagers

Als strategisch ontwerper weet Willem zijn ervaring in het innovatieproces in te zetten voor de StageMonitor. “Ik maak de verbinding tussen de technologische mogelijkheden, de gebruikerservaring en het proces. Met deze verbinding wil ik het proces achter de StageMonitor naar een strakker en hoger niveau tillen. Deze strategische doorontwikkeling is nodig zodat de 18 zorgorganisaties en 4 onderwijsorganisaties die aangesloten zijn bij de RotterdamseZorg, voor elke stagiaire een passende stageplaats heeft. Met het uiteindelijke doel bij te dragen aan voldoende en goed opgeleid zorgpersoneel in de regio Rotterdam-Rijnmond.”

 

 

 

 

 

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.