Nieuwe regionale vacaturebank

18 maart, 2021
Netwerk

Omdat de huidige vacaturebank niet meer voldoet aan de moderne eisen zijn we gestart met de ontwikkeling van een volledig nieuwe vacaturebank. Dit project wordt geleid door Danique van Steenis en Jan Anton van der Graaf. 

Als regio hebben we een opdracht te vervullen: de zorg van Rotterdam Rijnmond voorzien van zoveel mogelijk goed opgeleide zorgprofessionals. Bij deze gezamenlijke opgave hoort ook een gezamenlijke website, waarbij we ons als regio presenteren aan potentiële werknemers.  

De huidige arbeidsmarkt is veranderd waardoor de vacaturebank zoals hij nu is niet meer voldoet aan de moderne eisen. Zo is onder andere de vindbaarheid van de huidige vacaturebank ondermaats. Bovendien is het platform waar de vacaturebank op gebouwd is verouderd en wordt deze na 30 april 2021 niet meer ondersteund. Dat maakte de ontwikkeling van een volledige nieuwe vacaturebank onvermijdelijk. 

Het projectleiderschap pakken Danique van Steenis en Jan Anton van der Graaf samen op. Zij hebben beide ervaring met de realisatie van een nieuwe vacaturebank. Hieronder stellen zij zich voor.  

Maar vernieuwing biedt ook kansen om het beter te doen. Zo wordt de vindbaarheid verbeterd en meer geautomatiseerd. Om ervoor te zorgen dat de vacatures op de juiste manier in de vacaturebank verschijnen zijn dan ook nieuwe koppelingen met het recruitmentsysteem van de zorgorganisaties nodig. Projectleiders Danique van Steenis en Jan Anton van der Graaf hebben hiervoor contact met de recruitment afdeling(en). 

De vernieuwde vacaturebank gaat op 1 mei 2021 live in combinatie met een communicatiecampagne. Kandidaten kunnen daar vanaf die datum terecht voor een overzicht van vacatures in zorg en welzijn in de regio Rijnmond.  

Over Danique van Steenis 

In februari ben ik gestart als projectleider bij deRotterdamseZorg om de vacaturewebsite vorm te geven. Voor meerdere zorginstellingen en regio organisaties heb ik al mooie projecten rondom arbeidsmarktcommunicatie mogen neerzetten. Ik ben dan ook vol enthousiasme gestart om samen met het team en jullie dit project tot een succes te maken.
Al ruim 13 jaar ben ik werkzaam in het recruitment vak en sinds 6 jaar heb ik mijn eigen onderneming als Adviseur arbeidsmarktcommunicatie voor organisaties in de zorg. Het maken van vacaturewebsites is mij dus niet vreemd! Inmiddels heb ik al met een aantal van jullie kennis mogen maken. Ik kijk uit naar een kennismaking met iedereen en een mooie samenwerking”, aldus Danique.  

Over Jan Anton van der Graaf 

Vanuit technisch oogpunt ben ik betrokken bij de realisatie van de nieuwe vacaturebank bij de RotterdamseZorg. Na vele jaren voor grote ICT dienstverleners gewerkt te hebbenen een aantal jaren in de online marketing, ben ik sinds ruim een jaar in dienst bij RegioPlus als manager ICT. Op dit moment ben ik hoofdzakelijk bezig met het onderhouden en uitbreiden van het matching systeem voor het “Extra Handen voor de zorg”- project. Daarnaast spring ik in de regio’s bij met raad en daad op ICT gebied. Zo ook sinds een paar weken bij de RotterdamseZorgIk kijk er naar uit om er met jullie samen te werken aan een prachtig resultaat!”, aldus Jan Anton.  

 

 

 

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.