Online kennissessies met Actieleer TV

28 april, 2020

De urgentie om nu en in de toekomst tot voldoende, tevreden en goed toegeruste medewerkers in zorg en welzijn te komen is door de coronacrisis groter dan ooit. De ambassadeurs van het Actie Leer Netwerk en een indrukwekkende line-up van Koplopers en andere experts delen hun kennis en inspiratie over zorg, welzijn en zorgonderwijs om samen naar oplossingen te zoeken tijdens Actieleer TV. Deze online kennissessies kun je thuis of op je werk bekijken.

Bekijk hier de eerste uitzending over goed werkgeverschap met Aukje Nauta, bijzonder hoogleraar organisatiepsychologie in Leiden, eigenaar Factor Vijf en ambassadeur van het Actie Leer Netwerk inspiratie.

Bekijk hier de tweede uitzending over arbeidsinnovatie in tijden van crisis met Lea Bouwmeester, onze ambassadeur op het thema Arbeidsinnovatie.

Bekijk hier de derde uitzending over gezond werken met Annet de Lange, ambassadeur gezond werken, bijzonder hoogleraar ‘Succesvol ouder worden op het werk’ aan de Open Universiteit, lector Human Resource Management aan de HAN en hoofd van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid.

Bekijk hier de vierde uitzending over leven lang ontwikkelen in tijden van crisis met Prof. dr. Marc van der Meer, bijzonder hoogleraar arbeidsmarkt aan de Universiteit van Tilburg en o.a. wetenschappelijk adviseur voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Kijk voor meer informatie op www.actieleernetwerk.nl 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.