Studiekeuzebeurs West 2023

4 mei, 2023
WERVEN & TOELEIDEN

De Studiekeuzebeurs West 2023 vindt dit jaar op 8 en 9 december plaats in Ahoy. Voor jongeren is Studiekeuzebeurs West een eerste kennismaking met veel scholen en branches. Willen we ons als zorg & welzijnssector verzekeren van nieuwe aanwas van zorgstudenten en daarmee toekomstige zorgmedewerkers, dan is de Studiekeuzebeurs West dé kans om ons bij de jonge doelgroep als een aantrekkelijke sector te presenteren en de veelzijdigheid van de sector te laten zien. Op de jaarlijkse studiekeuzebeurs komen zo’n 13.800 jongeren zich oriënteren op een vervolgstudie.

Als bureau deRotterdamseZorg zien wij kansen in het gezamenlijk optrekken hierin en zijn ervan overtuigd dat we door gezamenlijke aanpak nog beter de mogelijkheden en aantrekkelijkheid van de sector kunnen laten zien aan potentiële zorgstudenten/zorgprofessionals. Doet jouw organisatie ook mee?

Als een eerste verkenning en kennismaking organiseren we op dinsdag 30 mei een informele online informatiesessie. Tijdens deze sessie blikken we kort terug op de deelname van 2022 en kijken we vooral vooruit naar de plannen voor dit jaar. Wie doen er mee? Hoe zou een gezamenlijk stand eruitzien? En we horen graag jouw ideeën over jullie deelname. Natuurlijk kun je ook al je vragen over deelname tijdens deze sessie aan ons stellen. Wil je hierbij aansluiten? Voor aanmelding kan je een mail sturen naar Silvana Heuvelink.

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.