maandag 13 mei 2024
08:30 – 16:30 uur

Gezond en Zeker Innovatiedag

De Gezond & Zeker Innovatiedag is hét kennisevent voor ergo- en veiligheidscoaches en andere professionals die zich bezighouden met fysieke belasting, agressie en verzuim in zorg en welzijn. Met een ruime beursvloer en een uitgebreid workshopprogramma in het vernieuwde NBC Nieuwegein is dit een event om niet te missen!

Uit onderzoek van Vernet bleek in 2022 dat dagelijks ruim 99.000 medewerkers binnen zorg en welzijn niet inzetbaar zijn vanwege bijvoorbeeld ziekte of overbelasting. Dit is een enorme groep en laat zien dat het voor een werkgever heel belangrijk is om het eigen personeel gezond aan het werk te houden. Tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag is dit hét centrale thema. Bezoekers ontvangen de laatste kennis over hoe ze zichzelf, collega’s of personeel zowel fysiek als mentaal gezond aan het werk kunnen houden.

Workshopprogramma
Tijdens de Innovatiedag volgen bezoekers interessante workshops. Je kunt zelf een keuze maken uit het uitgebreide workshopprogramma, zodat je tijdens de Innovatiedag zoveel mogelijk voor jou relevante kennis ophaalt. De workshops worden gegeven door ervaren en goed beoordeelde workshopleiders die de sector en het werkveld heel goed kennen. Kies wat voor jou van toepassing is: er zijn workshops van 30 minuten, waarbij je snel veel praktische kennis ophaalt. In de workshops van 60 of 90 minuten ga je wat meer de diepte in over een bepaald onderwerp. Speciaal voor de workshops halen we allerlei hulpmiddelen, zoals plafondliften, hoog-laag bedden naar het NBC, zodat jij als bezoeker nieuwe vaardigheden meteen kunt uitproberen. Bekijk het voorlopige programma alvast voor een indruk van de mogelijkheden. Inschrijving voor de individuele workshops vindt na aanmelding plaats.

Bekijk het programma en schrijf je in via de gezond en zeker website.

 

 

Headerphoto: