dinsdag 21 september 2021
09:00 – 17:30

HRM in de zorg 2021

Op dinsdag 21 september 2021 organiseert CKC Seminars de 15e jubileumeditie van het jaarcongres HRM in de Zorg. Het centrale thema is: 15 JAAR HRM IN DE ZORG… NOOIT MEER HETZELFDE?!

Al 15 jaar het grootste jaarcongres vóór & dóór HR, directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en de cure. De eerste editie stond in het teken van ‘HRM in de Zorg…nooit meer hetzelfde’. Hoe actueel is deze titel nu 15 jaar later? Kunnen we spreken van een Nieuw Normaal? Hoe blijf je als HR sturing geven aan mensgericht organiseren en welke thema’s en strategische keuzes blijven op de (bestuurs)agenda staan?

Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jouw organisatie. De HR transformatie in de zorg is een feit.

De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede en derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting  registreren en betalen slechts € 172,50,-.

Ben je niet werkzaam in de non-profit sector of val je niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaal je € 695,- (excl. BTW) per persoon. Je komt niet in aanmerking voor kortingen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

 

Headerphoto: