donderdag 16 maart 2023
13:00 – 15:30 uur

Impactsymposium 2023 Anders werken in zorg en welzijn

Heb jij ook last van de arbeidsmarkttekorten in zorg en welzijn? Ben je overtuigd dat het anders kan en moet, maar worstel je met wat en hoe? Kom dan donderdag 16 maart 2023 naar de Prodentfabriek in Amersfoort. Actie Leer Netwerk organiseert het Impactsymposium oftewel anders werken, anders leren en anders doen voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt in zorg en welzijn.

Tijdens het Impactsymposium delen professionals uit zorg, welzijn en zorgonderwijs hun kennis en ervaring over hun bewezen goede arbeidsmarkttrajecten. We praten over technische en sociale innovaties, andere vormen van opleiden, beter perspectief voor mbo- en hbo-studenten én voor zittend personeel. Ontmoet Impactmakers en Koplopers die het echt anders zijn gaan doen.  Ook dit jaar hebben organisaties hun succesvolle arbeidsmarktprojecten in zorg en welzijn aangemeld voor de Impactmakerprijs 2022. Er is een prijs namens de vakjury en deze heeft de beste 6 projecten genomineerd voor de publieksprijs. Van 2 februari tot 15 maart kun je eenmalig online stemmen op je favoriet op www.actieleernetwerk.nl. De finale vindt op 16 maart 2023 plaats tijdens het Impactsymposium. Deelnemers aan het symposium kunnen die dag live hun stem uitbrengen.

Voor wie is dit symposium interessant?

Het Impactsymposium is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Dus ben jij:

  • Vernieuwer op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurder, manager, beleidsmaker, hr-, onderwijs- of zorg- en welzijnsprofessional;
  • Projectleider of vertegenwoordiger van een werkgevers-, werknemers- of brancheorganisatie;
  • Iemand die een bijdrage levert of wil leveren aan het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn? Meld je aan, deelname is kosteloos.

Aanmelden

Het Impactsymposium is van 13.00 (inloop met lunch) uur tot 15.30 uur, aansluitend is er gelegenheid tot netwerken. Wil je een hele dag geïnspireerd worden? Voorafgaand organiseren we een landelijke Koploperbijeenkomst waar je kunt leren van arbeidsmarktvernieuwers tijdens korte pitches, op dezelfde locatie! Bekijk deze hier en meld je apart aan.

Meld je hier aan voor het Impactsymposium.

Headerphoto: