maandag 22 mei 2023

Online vijfdaagse van Sterk in je werk

Voor medewerkers die met plezier en energie in zorg en welzijn willen blijven werken, is het goed om aandacht te hebben voor hun loopbaan. Zij kunnen vanaf 22 t/m 26 mei gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan. Met deze vijfdaagse ontdekken medewerkers hoe ze hun energie in balans kunnen houden en meer werkgeluk ervaren. Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Deelname aan Sterk in je werk draagt bij aan behoud van personeel voor de sector.
Al meer dan 50.000 (potentiële) medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit gratis loopbaantraject.

Tijdens deze online vijfdaagse kunnen de deelnemers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Elke dag van maandag 22 tot en met vrijdag 26 mei 2023 krijgen de deelnemers een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Ze ontdekken meer over zichzelf en wat ze willen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk (ook gratis).

Wilt u deze online vijfdaagse van Sterk in je werk delen met medewerkers? Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.

Headerphoto: