donderdag 1 februari 2024
09:30 – 16:30 uur

[Ont]Regel de Zorg Live Event

Grenzeloos ontregelen – zinvol aan de slag

Ben jij ontregelaar of heb je er in je werk direct mee te maken? Dan ben je op 1 februari van harte welkom op Fort Voordorp bij het [Ont]regel de Zorg live event. Het evenement is een initiatief van het Actie Leer Netwerk in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Vilans en de NVZ. Het programma wordt verzorgd vóór en dóór ontregelaars.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de hele dag kun je met elkaar netwerken en in gesprek gaan en kiezen uit diverse workshops. Laat je inspireren door allerlei mooie ontregel-voorbeelden van onder andere Centiv en het ‘slopersteam’ van Mijzo. Je gaat gegarandeerd naar huis met inspiratie en tips voor jouw idee.

Aanmelden

Deelname aan het [Ont]Regel de Zorg live event is gratis. Klik hier om je in te schrijven. Je ontvangt later een mail om je in te schrijven voor de workshops.

Het [Ont]Regel de Zorg Live Event is geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister V&V. Je kunt met jouw aanwezigheid 4 punten verdienen voor het Kwaliteitsregister. Sta je niet in het register V&V? Je kunt ook punten opvoeren onder ‘overige deskundigheidsbevordering’. Mail ons daarvoor na afloop van het evenement, we mailen je dan een bewijs van deelname toe.

Meer informatie.

Headerphoto: