woensdag 10 mei 2023
08:00 – 10:30 uur

Transitie expeditie #4

Ontdek de zorg en welzijn van de toekomst!

Ga met Transitie010 op expeditie!

Om de zorg toegankelijk en beschikbaar te houden zijn transities, oftewel grote veranderingen, nodig. Transitie010 organiseert expedities in Rotterdam om kennis en ervaringen te delen over transities in de zorg.

Bewoner aan zet

Tijdens de vierde expeditie gaan we in op het thema: Bewoner aan zet; optimalisering van de samenwerking tussen informele en formele zorg. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over het programma.

Ben jij betrokken bij transities in zorg en welzijn en/of wil je meer leren over de transitie van de zorg? Laat je inspireren en ga met ons mee op expeditie!

Praktische informatie

Datum: Woensdag 10 mei 2023

Tijd: 8.00 – 10.30 uur. Bij aankomst staat koffie, thee en iets te eten

Locatie

Binnenkort wordt de locatie bekend gemaakt.

Transitie010

Transitie010 is een beweging van regionale samenwerkingspartijen versterkt door een netwerk van koplopers, experts en ervaringsdeskundigen uit alle geledingen van welzijn en zorg in de regio. Met energie en motivatie dragen zij bij aan gezamenlijke uitdagingen. We voeren de dialoog, verbinden initiatieven, inspireren elkaar en geven podium. Zo werken we samen toe naar toegankelijke en betaalbare gezondheid en zorg in Rotterdam Rijnmond in 2030.

Bezoek de website van Transitie010.

Headerphoto: