parkeren

Behoeftepeiling parkeren Rotterdamse zorgorganisaties

10 juli, 2023
WERVEN & TOELEIDEN

Worstelt jouw organisatie ook zo met parkeren in Rotterdam? Of juist helemaal niet? Help ons mee inzichtelijk te krijgen welke knelpunten er leven onder zorgorganisaties en vul de vragenlijst van de behoeftepeiling in. deRotterdamseZorg werkt namelijk samen met de gemeente Rotterdam aan het project Aantrekkelijke Werkstad. Eén van de doelen van dit project is om Rotterdam vanuit het oogpunt van veiligheid en duurzaamheid goed bereikbaar te houden zodat zorgmedewerkers hier willen (blijven) werken. De eerste behoeftepeiling is gericht op parkeren. Het invullen van de vragenlijst duurt 5 minuten en sluit op 31 juli 2023.

Er twee versies van de vragenlijsten; één voor HR  en een versie voor zorgmedewerkers:

https://nl.surveymonkey.com/r/5QZJMWN (voor HR)

https://nl.surveymonkey.com/r/7M7B6GN (voor zorgmedewerkers)

deRotterdamseZorg werkt samen met de gemeente Rotterdam aan het project Aantrekkelijke Werkstad. Eén van de doelen van dit project is om Rotterdam vanuit het oogpunt van veiligheid en duurzaamheid goed bereikbaar te houden zodat zorgmedewerkers hier willen (blijven) werken. We streven ernaar om de knelpunten die nu worden ervaren in kaart te brengen, bespreekbaar te maken en waar mogelijk op te lossen. Hiervoor zullen wij de komende periode rondom verschillende onderwerpen korte behoeftepeilingen houden onder zorgorganisaties.

De eerste behoeftepeiling is gericht op knelpunten rondom parkeren. Binnen de zorgsector ervaren we problemen met het huidige systeem van parkeervergunningen in de gemeente Rotterdam rondom de zorglocaties. Laurens heeft het initiatief genomen om met de gemeente de mogelijkheden voor een flexibel systeem te verkennen dat beter aansluit bij de behoefte van zorgorganisaties.

Deze behoeftepeiling is bedoeld om de omvang van het probleem in kaart te brengen en ideeën te ontvangen voor oplossingen, zodat de dat de gemeente goede afwegingen kan maken voor de gehele sector. Het invullen van de vragenlijst duurt 5 minuten en sluit op 31 juli 2023.

We hopen op veel reacties, zodat wij de gemeente van voldoende input kunnen voorzien om te komen tot een passend parkeerbeleid voor de gezondheidszorg.

https://nl.surveymonkey.com/r/5QZJMWN (voor HR)

https://nl.surveymonkey.com/r/7M7B6GN (voor zorgmedewerkers)

Voor vragen over deze behoeftepeiling kun je terecht bij Joyce van der Niet, kwartiermaker project ‘Aantrekkelijke werkstad’, via joyce.vanderniet@derotterdamsezorg.nl. 

Alvast hartelijk dank voor het invullen!

Namens Laurens: Mark Bonder en Julia Bakker
Namens de gemeente Rotterdam: Peter Hut, Oscar Douenburg, Jarmo Seinen en Prinse Sethi
Namens deRotterdamseZorg: Joyce van der Niet

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.