deRotterdamseZorg: nieuwe bureaumedewerkers

31 januari, 2022
Netwerk

Bij deRotterdamseZorg werken we samen aan één missie: de zorg in Rotterdam sterk maken en voorzien van voldoende goed opgeleid zorgpersoneel, nu én in de toekomst. Het bureau deRotterdamseZorg wordt sinds kort versterkt door twee nieuwe gezichten. Wie zijn zij en waar gaan ze mee aan de slag?

 

Mieke van Dijke – Management assistent

Sinds 1 november jl. is Mieke van Dijke Management Assistent bij deRotterdamseZorg. Mieke ondersteunt onze directeur Jacqueline Stuurstraat en beheert haar agenda, wat af en toe een flinke uitdaging is. Ook organiseert Mieke de bijeenkomsten voor de verschillende netwerken. Daarnaast houdt zij zich bezig met een stuk HR en werkt zij samen met Lorraine Spruijt (programma management officer) aan verschillende projecten op het gebied van structuur en efficiëntie. “Iedereen is gebaat bij structuur en efficiëntie en dat maakt dat mensen fijner werken. En daar word ik dan weer heel enthousiast van!”

 

Robert Vossen – Senior projectleider

Sinds januari jl. is Robert Vossen gestart als senior projectleider. Als voormalig Sectormanager OK in het Erasmus MC was hij al jarenlang betrokken bij de activiteiten van deRotterdamseZorg. Met de overstap naar het bureau van deRotterdamseZorg wil Robert zich volledig kunnen inzetten voor de regionale arbeidsmarkt. Onderwerpen als aantrekken en behoud zijn zeer belangrijke thema’s. Maar ook het invullen van een regionale flexibele schil en de juiste afstemming hierin met medewerkers die niet in loondienst zijn. Hiermee weer grip krijgen op de arbeidsmarkt is voor Robert een belangrijke opgave. “Ik pak deze kans aan om samen met de zorginstellingen echt impact te kunnen gaan maken en weer grip te krijgen op de arbeidsmarkt in de fantastische regio Rotterdam.”

 

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.