Sterk in je werk

Gratis coaching met Sterk in je werk

28 juni, 2022
MODERN WERKEN EN BEHOUDEN

Haal jij het optimale uit de medewerkers binnen jouw zorgorganisatie? Met Sterk in je werk coaching ontdekken en begrijpen medewerkers hun eigen krachten beter. Ze kunnen zichzelf beter ontwikkelen en zijn extra gemotiveerd. Deze zomer start de Sterk in je werk campagne. Een initiatief waarbij zorgprofessionals gratis gebruik mogen maken van coaching.

Medewerkers die weten waar hun talenten liggen en wat hun ambities zijn, verbeteren de zorgorganisatie van binnenuit. Draag positief bij aan het behoud van medewerkers in de organisatie met behulp van coaching. De coaching is gratis, onafhankelijk en persoonlijk. Zorgprofessionals die gebruik willen maken van coaching melden zich eenvoudig aan via de website. Vervolgens krijgen zij een coach toegewezen. Er zijn coaches door heel Nederland beschikbaar.

Coaching betekent niet automatisch dat je daarna op zoek gaat naar een nieuwe baan. Met een paar korte en persoonlijke gesprekken ontdekt de zorgprofessional of het werk nog past en of dit te verbeteren is. Het kan verfrissend zijn en nieuwe inzichten opleveren om met een onbekende coach van gedachten wisselt. De zorgprofessional krijgt passende adviezen aan de hand van zijn of haar eigen vragen en situatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

• Tips & tricks hoe je beter het gesprek voert met je leidinggevende of een lastige collega
• Adviezen voor een betere werk-privé balans
• Mogelijkheden voor een extra cursus of opleiding
Ken je een zorgprofessional die coaching zou kunnen gebruiken? Breng de campagne gerust onder de aandacht.

Aanmelden kan via www.sterkinjewerk.nl

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.