Aanpak arbeidsmarkt uitdagingen GGJ

21 december, 2022
Netwerk

Het HPO GGJ netwerk heeft begin december met elkaar weer hernieuwde energie gevonden om een doorstart te maken met het netwerk. In het netwerk zijn in de afgelopen periode veel wisselingen geweest. Door op een informele manier elkaar te treffen en elkaar te leren kennen hebben de HR managers van de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg een nieuwe start gegeven aan het netwerk.

Met elkaar keken zij naar deRotterdamseZorg en de samenwerking in de regio t.a.v. de arbeidsmarktvraagstukken. Ook is er een blik in de toekomst geworpen t.a.v. de arbeidsmarktprognoses en de toekomst van zorg (3Dprint). Middels het model van Common Eye is stil gestaan bij hoe je kunt kijken naar het samenwerken tussen organisaties en met welke condities je rekening moet houden. Met al deze input is besproken hoe het netwerk in 2023 vorm gegeven kan worden. Hier zijn mooie plannen en ideeën uitgekomen en de kracht van het collectief werd hier weer goed zichtbaar.

Nog niet alle aangesloten GGJ organisaties zijn vertegenwoordigd in het netwerk. Mocht je hierbij willen aansluiten neem contact op met Carolien Hoogstede.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.