Laat jongeren kennismaken met Zorg & Welzijn

29 januari, 2024
WERVEN & TOELEIDEN

Hoe enthousiasmeert jouw organisatie leerlingen voor een baan in Zorg & Welzijn? Organiseert jouw organisatie voorlichtingsactiviteiten voor basisscholen of voortgezet onderwijs? Laat het ons weten!

Al in het primair- en voortgezet onderwijs wordt aandacht besteed aan loopbaan oriëntatie. Daar mogen we als sector Zorg & Welzijn natuurlijk niet ontbreken, willen we ons verzekeren van nieuwe aanwas van zorgstudenten en daarmee toekomstige zorgmedewerkers. Om tussen sectoren als bouw, defensie en techniek op te vallen is het belangrijk dat het voorlichtingsaanbod vanuit Zorg & Welzijn goed vindbaar is.

We krijgen regelmatige vragen van decanen over het geven van gastlessen, input voor banenmarkten en lespakketten. Daarom hebben we op werkeninderotterdamsezorg.nl een speciale pagina voor scholen (https://www.werkeninderotterdamsezorg.nl/voor-scholen) ingericht. Hier vinden decanen alle activiteiten van zorgorganisaties uit de regio overzichtelijk op 1 webpagina. Op die manier maken we het aanbod inzichtelijk en helpen we scholen bij het organiseren van activiteiten.

Heb jij aanvullingen voor deze pagina? Organiseert jouw organisatie activiteiten waarbij leerlingen kennismaken met deze mooie sector? Laat het ons weten! Mail naar info@derotterdamsezorg.nl o.v.v. ‘kennismaking met zorg’

Liever even sparren over wat jouw organisatie kan doen om jongeren te enthousiasmeren voor Zorg & Welzijn? Dat kan! Mail naar info@derotterdamsezorg.nl o.v.v. ‘kennismaking met zorg’ en we nemen snel contact op over wat jij kunt doen voor misschien wel toekomstig zorgprofessionals.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.