Regionaal opleiden | Ronde 7 van start

30 januari, 2024
WERVEN & TOELEIDEN

Om uitval tijdens de opleiding te verminderen, streven ziekenhuizen in het regionale OK-project naar een betere match tussen ziekenhuis en student. Daarom werken ze samen bij het werven en selecteren van studenten voor de opleidingen tot anesthesiemedewerker en operatieassistent. Inmiddels doen 7 ziekenhuizen mee:
Het Erasmus MC, IJsselland Ziekenhuis, Ikazia Ziekenhuis, Het van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Maasstad Ziekenhuis en Franciscus Gasthuis & Vlietland en Spijkenisse Medisch Centrum.

Op 31 januari start de 7e wervingsronde voor de opleidingsplekken per september 2024. Geïnteresseerde kunnen zich aanmelden voor de online informatiebijeenkomst op 12 februari en de kennismaking borrel op 27 februari.

Meer informatie vind je op www.werkenenlerenopdeok.nl

Nieuwe projectleider
Lotte Woerlee heeft in het afgelopen jaar, als projectleider, veel mooie stappen gezet met het projectteam. Vanaf heden draagt zij het project over aan Miriam Maenhaut. Lotte vertelt: “We hebben verschillende doelstellingen afgelopen jaar bereikt, waaronder de FZO-norm, de verbeterde informatievoorziening, het verhogen van de aantallen sollicitanten met 44% en de onderlinge samenwerking om als regio korte lijnen aan te houden bij het tegengaan van uitval tijdens het opleidingstraject. Nu is het tijd om dit project over te dragen aan Miriam Maenhaut en zelf een stap opzij te zetten! Team OK, Let’s keep up the good work!”

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.