Nieuw: Extra coaching voor de zorg

10 april, 2020

De druk op de zorgprofessionals tijdens de coronacrisis is groot. Van meerdere kanten is er vraag naar mentale ondersteuning om de (zorg)medewerkers ook op langere termijn vitaal inzetbaar te houden. In de organisaties wordt daar op diverse manieren invulling aan gegeven. Wanneer de vraag groeit en het aanbod intern niet voldoende is kan, vanaf nu, gebruik gemaakt worden van ‘extra coaching voor de zorg’.

DeRotterdamseZorg is in samenwerking met Regioplus, VWS en CNV sterk in je werk gestart met de werving van vrijwillige coaches onder de titel: Extra coaching voor de zorg. Inmiddels hebben zich 1000 coaches gemeld die hun diensten online en vrijblijvend willen inzetten voor de zorgprofessionals. Er zijn coaches voor een luisterend oor, personal coaching en teamcoaching.

De deskundige coaches worden door deRotterdamseZorg gekoppeld aan zorgprofessionals die behoefte hebben aan personal coaching. Zorgprofessionals kunnen in de gesprekken met de coach stoom afblazen. Nu, tijdens corona, maar ook na de crisis als daar behoefte aan is.

Kijk voor meer informatie en aanmelding voor coaches en zorgprofessionals op : www.derotterdamsezorg.nl/extra-coaching

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.