Gratis e-book ‘Zorgen voor professionals’

9 april, 2020

Om zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken en als blijk van waardering bieden PFZW, PGGM&Co, Stichting IZZ en NVZ graag het e-book ‘Zorgen voor professionals’ aan. Het bevat tips voor professionals die onder grote druk moeten werken.

Het e-book biedt:

  • Tips voor de voorbereiding
  • Tips als je midden in de crisis zit
  • Tips voor de debriefing
  • Tips voor de omgang met je kinderen

Zorg goed voor jezelf. Dat is, zeker nu, makkelijker gezegd dan gedaan. De zorg krijgt veel voor zijn kiezen door het coronavirus. In alle branches en zorgorganisaties is de invloed merkbaar en worden alle zeilen bijgezet. ‘De zorg moet altijd door’, maar de omstandigheden maken het werken in de zorg in deze periode extra zwaar. Met alle macht proberen zorgmedewerkers zelf inzetbaar te blijven. Want thuis moeten ook kinderen opgevangen worden of mantelzorg georganiseerd worden. Logisch dat de gezondheid dan onder druk komt te staan. Hoe kun je dan ook nog goed voor jezelf zorgen? Het e-book ‘Zorgen voor professionals’ kan uitkomst bieden.

Zorgen voor professionals is geschreven door professionele coaches onder leiding en redactie van Donatus Thöne.
Tijd is schaars, zeker nu. Daarom is het geschreven als een korte, praktische handleiding. Voor een momentje van rust en opladen.

Klik hier om de handleiding als PDF of e-book te downloaden. 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.