Nieuw: LEF alumni netwerk

22 juni, 2020
Netwerk

Frisse moed en inzet voor de zorg van morgen dat is wat de zorg in Rotterdam nodig heeft. Het LEF talentenprogramma biedt dit en brengt al jaren innovators in de zorg voort die in staat zijn sector overstijgend naar de nieuwe zorgcontext te kijken. deRotterdamseZorg heeft al meer dan 10 edities verzorgd van het LEF talentenprogramma.

De deelnemers van het programma hebben zich nu verenigd in een alumni netwerk. Een plek waar LEF-deelnemers contact met elkaar blijven houden en elkaar helpen in het aangaan van de uitdagingen in de zorg.

De ambitie van het netwerk is om de alumni verder te helpen in uitdagingen die ze tijdens het werk tegenkomen en in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Dit doen zij door tijdens netwerkbijeenkomsten kennis en ervaringen te delen en thema/ inspiratiebijeenkomsten te organiseren.

Op de lange termijn heeft het alumni netwerk de ambitie om als denktank te fungeren voor werkgevers uit de zorg. Waarbij het netwerk zich aanbiedt als partner om mee te denken over bepaalde vraagstukken die er liggen .

Mocht u informatie willen over het netwerk of het netwerk willen benutten voor een vraagstuk in uw organisatie, neem dan contact met ons op via Rotterdamsezorglef@gmail.com

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.