Online zesdaagse Zorg voor je loopbaan voor (potentiële) medewerkers

15 maart, 2021
MODERN WERKEN EN BEHOUDEN

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn loopbaan. Medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in hun loopbaan binnen zorg en welzijn, kunnen tijdens de Ontdekdezorg week gratis deelnemen aan de online zesdaagse zorg voor je loopbaan. Deze zesdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Deelname aan Sterk in je werk draagt bij aan behoud van personeel voor de sector.

Tijdens deze online zesdaagse gaan de deelnemers zelf aan de slag met hun loopbaan. Elke dag van de Ontdekdezorg week (maandag 22 tot en met zaterdag 27 maart 2021) krijgen de deelnemers een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Met deze mails kunnen de deelnemers vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Ze ontdekken meer over zichzelf, wat ze willen en kunnen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk (ook gratis).

Wil jij, als werkgever, deze online zesdaagse zorg voor je loopbaan delen met (potentiële) medewerkers? Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online zesdaagse zorg voor je loopbaan op www.sterkinjewerk.nl/zesdaagse.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.