Oproep: werkgevers doe mee aan de Sterk in je Werk Week 2021

20 augustus, 2021

Van 15 tot en met 19 november 2021 vindt de 6e editie van de Sterk in je Werk Week weer plaats! Deze week is inmiddels een begrip geworden en ondanks de invloeden van COVID-19 vorig jaar in 2020 hebben we een prachtige week neergezet. We hadden een aanbod van maar liefst 97 workshops met 1379 inschrijvingen, waarvan 710 unieke deelnemers.

De deelnemers waren enthousiast en zagen écht meerwaarde om een moment voor zichzelf te nemen. “Zorgen voor anderen begint bij zorgen voor jezelf”, zoals er meerdere keren gezegd werd in de evaluatie. Laten we dit vasthouden voor aankomend jaar, laten we er samen voor zorgen dat de zorgprofessionals in de regio toekomstbestendig en veerkrachtig zijn!

Sterk in je Werk Week 2021

Wat ga je zelf doen als organisatie voor je eigen medewerkers?

Je kan als organisatie live of digitale workshops organiseren voor je eigen medewerkers. Wij zullen aanpasbaar promotiemateriaal beschikbaar stellen om te verspreiden binnen de organisatie. Zorg dat jouw medewerkers op de hoogte zijn van deze week!

Wat doe je als organisatie voor de regio?

Onze focus houden we dit jaar voor de regio op digitaal. We hebben veel geleerd als organisaties omtrent digitale workshops, we hebben er vertrouwen in dat er dit jaar weer een mooi aanbod zal zijn vanuit jullie organisaties.

Bij deRotterdamseZorg hebben we de verbeterpunten van vorig jaar meegenomen naar dit jaar. Op de website van de Sterk in je Werk Week 2021 kunnen zorgprofessionals uit regio zich inschrijven voor de online workshops uit verschillende organisaties. Ook hiervoor zorgen wij voor promotiemateriaal, aanpasbaar en kant en klaar.

Met elkaar maken we de Sterk in je Werk Week 2021 en we hebben jullie nodig om deze week weer succesvol te maken! Dus wat ga jij doen voor jouw medewerkers en voor die in de regio? In september nemen we contact met de SIJWW contactpersoon binnen jullie organisatie op om dit te concretiseren.

Ter inspiratie hebben we een ‘Menukaart’ ontwikkeld. Hierin staan de meest succesvolle workshops van afgelopen jaar. Het thema van dit jaar is ‘Veerkracht’.

Mocht je vragen hebben of gewoon even willen sparren, neem dan gerust contact op met:
defnie.clausing@drz-projecten.nl of silvana.heuvelink@derotterdamsezorg.nl

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.