Sandra Roso Sanchez

Sandra Roso Sanchez nieuwe directeur van deRotterdamseZorg

26 mei, 2023
Netwerk

Per 1 juli is Sandra Roso Sanchez de nieuwe directeur van deRotterdamseZorg.  Sandra Roso Sanchez (47 jaar) volgt daarmee Jacqueline Stuurstraat op, die eerder dit jaar afscheid nam van de organisatie.

Sandra Roso Sanchez heeft uitgebreide ervaring in de zorgsector en was de laatste jaren actief als Directeur marketing, commercie & innovatie bij Vebego. Ze volgt de zorgtransitie op de voet en is oprichter van de innovatieve start-up Capacityd® binnen Vebego die zich richt op het verlagen van de werkdruk in de zorg. Sandra start per 1 juli 2023 bij deRotterdamseZorg.

Iedereen heeft recht op goede zorg. Het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg voor iedereen is dan ook mijn belangrijkste persoonlijke drijfveer. De komende jaren verandert er veel in de zorg, dat weten we allemaal. Er moet op een andere manier nagedacht worden over zorgverlening en er moet ruimte gecreëerd worden voor de noodzakelijke transitie. Net als de zorg- en onderwijsorganisaties binnen deRotterdamseZorg, geloof ik dat we dit alleen in gezamenlijkheid kunnen aanpakken. Alleen dan kunnen we aan de groeiende zorgvraag blijven voldoen,” aldus Sandra Roso Sanchez.

“We zijn blij dat we een nieuwe directeur hebben gevonden voor deRotterdamseZorg,“ vertelt Marjolein Tasche, voorzitter deRotterdamseZorg en voorzitter van de raad van bestuur van Franciscus Gasthuis & Vlietland. “Haar innoverend en verbindend vermogen geeft ons veel vertrouwen in de aanpak van de maatschappelijke opgave waar we als sector en regionale arbeidsmarkt voor staan.”

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.