Vernieuwend werken in de zorg

Ontwikkelprogramma voor zorgprofessionals

24 mei, 2023
VERANDEREN & VERNIEUWEN

De beste ideeën komen van de werkvloer. Als organisatie wil je dit graag faciliteren. Maar hoe? Daarom ontwikkelden Reinaerde en de Sociale Innovatie Academie het programma Vernieuwend Werken in de Zorg . Hier leren er ervaren zorgmedewerkers hoe ze ideeën kunnen opdoen en uitvoeren, en hoe zij met hun vakmanschap en persoonlijk leiderschap de zorg vanuit de praktijk kunnen vernieuwen.  De basis van het programma bestaat daarom uit het aanleren van nieuwe vaardigheden, het opdoen van nieuwe kennis over innoveren en persoonlijke ontwikkeling.

Eerder dit jaar sloot deRotterdamseZorg een regionale editie van Vernieuwend Werken in de Zorg af. Bekijk hier de video:

Voor wie?
Dit ontwikkelprogramma is bedoeld voor zorgprofessionals en een zogeheten tandempartner. Een tandempartner is een leidinggevende of manager uit de organisatie die ook meedoet en een rol heeft in het uitwerken en uitvoeren van een idee.

Meer informatie

Bekijk de webpagina van Vernieuwend Werken in de Zorg.

Interesse?

In het voorjaar van 2024 start een nieuwe klas. Je interesse kun je nu al kenbaar maken bij programmamanager Carolien Hoogestede via carolien.hoogstede@derotterdamsezorg.nl.

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.