Tweede piekweek Ontdekdezorg Campagne

21 april, 2023
WERVEN & TOELEIDEN

De Ontdekdezorg campagne, die tot doel heeft potentiële medewerkers enthousiast te maken voor een baan in de zorg en welzijn, gaat zijn tweede piekweek tegemoet. De piekweek vindt plaats van 12 tot en met 17 juni 2023 en wordt omringd door marketingactiviteiten en advertenties met de #ontdekdezorg video’s. Hoewel er piekmomenten zijn gekozen om extra aandacht voor de campagne te vragen, worden organisaties aangemoedigd om het hele jaar door activiteiten te organiseren om potentiële medewerkers aan te trekken.

Wat kan jouw organisatie doen?

Het is mogelijk om het campagnemateriaal te gebruiken voor promotie op de website en social media kanalen. Heb je al iets gepland staan om potentiële nieuwe zorgprofessionals te informeren, zoals open dagen of informatiebijeenkomsten? Laat het ons weten! We zullen deze activiteiten opnemen in onze regionale kalender om het zo makkelijk mogelijk te maken voor geïnteresseerden om zich te oriënteren op een baan in de zorg. Je kan de activiteiten van jouw organisatie doorgeven via communicatie@derotterdamsezorg.nl

Hulp nodig?
Wil je weten wat je nog meer kan doen tijdens de piekweek, of heb je inspiratie nodig? Neem contact op via communicatie@derotterdamsezorg.nl, dan denken we graag met je mee!

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.