Vacature voor Knowmad

15 april, 2022
Netwerk

Wij zoeken een Knowmad: een ‘kennisreiziger’ die tijdelijk bij ons komt werken terwijl hij/zij gewoon in dienst blijft bij de eigen werkgever. Voor de duur van bijvoorbeeld een jaar werk je met ons aan projecten die de zorg in Rotterdam versterken.

De zorg staat voor een enorme opgave de komende jaren. Nu werken 87.000 professionals in de zorg- en welzijn in de regio Rotterdam Rijnmond. In 2025 zullen dat er, vanwege een toenemende zorgvraag, bij ongewijzigd beleid, 95.000 moeten zijn. Door de krapte op de arbeidsmarkt is dit niet haalbaar. Hoe zorgen we ervoor dat groeiende kloof tussen zorgvraag en personeelsaanbod zo min mogelijk ongewenste gevolgen heeft voor de patiënt/cliënt, de professional en de organisatie?

In deRotterdamseZorg doen we dat samen. Samen met alle zorg- en onderwijsinstellingen buigen we ons over maatschappelijke vraagstukken en werken aan
interessante en uitdagende arbeidsmarktprojecten. We werken samen aan het behouden en vergroten van het aantal zorgprofessionals maar ook aan het anders werken om de groeiende zorgvraag te kunnen blijven beantwoorden.

Bij bureau deRotterdamseZorg werken we daar met zo’n 20 enthousiaste collega’s hard aan. Maar het is niet genoeg! We zoeken collega’s. Kom jij ons team versterken en versterk jij zo de zorg in onze regio voor de toekomst?

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in het volgende profiel?

JIJ

  • organiseert je werk oplossingsgericht, slim en
    overzichtelijk
  • brengt verbinding tot stand tussen alle betrokkenen
  • houdt van aanpakken
  • weet jouw enthousiasme over te brengen op anderen

Bekijk dan hier de volledige vacaturetekst en solliciteer vandaag nog!

Mocht je vragen hebben n.a.v. deze vacature stel ze dan gerust aan Margareth Kagie. We denken namelijk graag met je mee en gaan op zoek naar mogelijkheden.

 

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.