Van Healthcare naar Selfcare

19 mei, 2020

Praktische tools voor een gezonde leefstijl  

Als ons in het vliegtuig de veiligheidsmaatregelen worden uitgelegd, wordt er altijd gezegd dat we eerst zelf ons zuurstofmasker op moeten doen, en pas daarna bij onze kinderen. Omdat we weten dat wanneer je eerst voor jezelf zorgt, je daarna veel beter voor een ander kan zorgen…

Zorgprofessionals zijn gewend om voor anderen te zorgen, maar vergeten soms zichzelf. Voor hen wie het niet lukt om door drukte te werken aan zijn of haar gezondheid, is daar het webinar ‘Van Healthcare naar Selfcare’!

 

Webinar 

Vitale medewerkers zijn belangrijk in onze missie om 10% meer zorgpersoneel te behouden. Daarom is er speciaal voor zorgprofessionals een webinar over vitaliteit ontwikkeld. Phileas biedt deze kosteloos aan.  Aan de hand van de onderdelen bewegen, voeding en ontspanning worden praktische tools besproken die direct een positieve bijdrage leveren aan een gezondere levensstijl, op een simpele en bewezen effectieve manier. Met deelname aan het webinar ontdekken medewerkers hoe zij met kleine aanpassingen de stap kunnen maken naar een gezondere leefstijl en ontdekken hoe een gezonde leefstijl ook leuk kan zijn.

 

Hoe werkt het?

het webinar wordt gegeven op twee momenten:
Dinsdag 2 juni om  10:00 uur
Donderdag 4 juni om 20:00 uur 

Zorgprofessionals kunnen zich aanmelden via deze link: https://fitspel.webinargeek.com/van-healthcare-naar-selfcare om een plek te reserveren.
Waarna zij een bevestigingsmail ontvangen met de link naar het
webinar 

Tijdens het webinar wordt er (interactief) meegedaan en krijgt de zorgprofessional antwoord op zijn vragen. Na afloop ontvangen zij een e-book waarmee ze direct het geleerde kunnen toepassen. Het webinar duurt ongeveer 1 uur en is kosteloos. 

 

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.