Werken bij bureau deRotterdamseZorg

8 juni, 2021

deRotterdamseZorg is een werkgeversorganisatie en bestaat uit een netwerk van 37 zorgorganisaties en 4 onderwijsorganisaties. Samen werken we aan één missie: de zorg in Rotterdam sterk maken en voorzien van voldoende goed opgeleid zorgpersoneel, nu én in de toekomst.

Wil jij meewerken aan deze missie? Solliciteer dan nu op één van de openstaande vacatures:

Heb je interesse om bij ons te werken maar is er momenteel geen vacature? Heb je wel relevante ervaring en denk je dat je goed bij ons past? Neem dan contact op met Margareth Kagie.

 

Vacatures

Communicatie marketingadviseur
32 – 36 uur per week

In jouw rol als marketing communicatieadviseur zet je jouw expertise met veel enthousiasme in op onze netwerkactiviteiten en programma’s. Je draagt bij aan de positionering van een gezonde arbeidsmarkt zorgen welzijn. Bovendien weet jij je boodschap aan te passen aan de doelgroep. Jij noemt dat je vak, wij noemen dat toveren met woorden!

Klik op de afbeelding voor de volledige vacature:

Programmamanager
32 – 36 uur per week

Als programmamanager ben je de drijvende kracht achter één of meerdere programma’s binnen het netwerk van deRotterdamseZorg. Jouw rol is veelzijdig en uitdagend en vereist flair, visie en daadkracht. Van het vervullen van diverse netwerkrollen tot het leiden van innovatieve projecten.

Klik op de afbeelding voor de volledige vacature:

Headerphoto:

Elke maand zien hoe we samenwerken? Geef je op voor de nieuwsbrief.