donderdag 16 juni 2022
15:00 uur – 18:00 uur

Kennissessie: Loopbaan APK voor iedereen?!

Op 16 juni 2022 is er weer een kennissessie van het Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie. Dit keer is de sessie hybride – zowel live als online te volgen. Deelnemers, die live deelnemen, zijn welkom in ‘Studio De Loft’, RDM Next – Scheepsbouwweg 8-Loft, 3089 JW Rotterdam vanaf 15.00 uur. Tot uiterlijk 15.20 uur is inloop mogelijk. Tussen 17.00 en 18.00 uur bieden we de aanwezige deelnemers graag een drankje en hapje aan en kan er met elkaar gesproken/genetwerkt worden.

Loopbaan APK voor iedereen?!
Werkgevers die aan de slag zijn of willen gaan met het stimuleren van de eigen regie van de medewerkers voor hun werk en loopbaan krijgen tijdens deze kennissessie nuttige tips en adviezen. Hoe bevorder je de ontwikkelgerichte aanpak in je organisatie? Waarom is het belangrijk dat iedereen een loopbaan APK kan doen? En hoe ziet dat eruit? Voor werkenden en werkzoekenden zijn er veel mogelijkheden om zelf stappen te nemen voor Leven Lang Ontwikkelen. Hoe kunnen werkgevers dit benutten en inzetten in de organisatie? In deze kennissessie worden mogelijkheden toegelicht en leren we meer over het stimuleren van de eigen regie voor Leven Lang Ontwikkelen.

Sprekers tijdens deze kennissessie zijn:

  • Marianne Vennik, HR Manager Hendrik Veder Group
  • Maud Hoefnagels, Specialist in arbeidsmobiliteit en eigenaar van Fast Forward – people in motion
  • Harry Nuys, Programmamanager Leerwerkloket Rijnmond
  • Sonja van der Molen, Interim projectmanager Scholingsfonds Gemeente Rotterdam en Leerwerkloket Rijnmond

Er zijn voor de deelnemers, online dan wel live aanwezig, volop mogelijkheden voor inbreng, stellen van vragen en deelname aan het debat.

Doelgroep kennissessies
De kennissessies van het Platform zijn bedoeld voor ondernemers en werkgevers, hun HR-professionals en opleidingsprofessionals, zowel MKB-ondernemers als het grootbedrijf uit de regio Rotterdam-Rijnmond, die (nog) meer willen doen met Leven Lang Ontwikkelen. Daarnaast zijn ook vertegenwoordigers van opleidingsorganisaties en overheid en introducees van de deelnemers uit de regio Rotterdam-Rijnmond welkom.

Aanmelden
Aanmelden voor deze kennissessie kan – tot uiterlijk 14 juni – eenvoudig via deze link. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de kennissessie.

Headerphoto: