maandag 5 september 2022

Lerend netwerk Regionale Strategische Personeelsplanning

Samenwerken aan data gedreven HR

De sector Zorg en Welzijn is een dynamische sector. Overschotten en tekorten wisselen elkaar steeds sneller af. De toekomst voorspellen is lastig, maar je kunt je er wel op voorbereiden. Waardoor je beter in staat bent jouw HR-instrumenten onderbouwd en doelgericht in te zetten. Om dat te realiseren organiseert deRotterdamseZorg in samenwerking met PFZW een leergang Regionale Strategische Personeelsplanning over datagedreven HR.

Tijdens de leergang Regionale Strategische Personeelsplanning (SPP) werken deelnemers aan vormgeving, implementatie en borging van SPP in hun eigen organisatie. Er wordt gewerkt met de basisprincipes van SPP, het data gedreven werken en met scenarioplanning. Tijdens het hele traject maak je gebruik van het PFZW HR-dataportaal en de PFZW Scenariotool. Dat helpt om inzicht te krijgen in de theorie én om deze meteen te vertalen naar de praktijk. De leergang bestaat uit vijf werksessies en individuele begeleiding en is bedoeld voor P&O adviseurs, HR Managers en data- analisten.

Meer weten?

Bekijk de flyer.

of

Lees het interview met Steffen Visser – HRM-analist bij Pameijer, hij nam deel aan het lerende netwerk in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Voor informatie kun je contact opnemen met Christa Stut.

Headerphoto: