https://actieleernetwerkdag.nl
maandag 4 november 2019
12.30 uur – 16.30 uur

Koploperbijeenkomst ActieLeerNetwerk

AANMELDEN

Heb jij interesse in arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn en wil je inspiratie opdoen? Kom  november in Bunnik naar een Koploperbijeenkomst van het Actie Leer Netwerk. Deze bijeenkomsten staat in het teken van kennisdeling en leren van goede voorbeelden om de arbeidsmarkt in zorg en welzijn te verbeteren. Daarnaast kun je kennismaken met bestaande en nieuwe Koplopers, met elkaar van gedachte wisselen en netwerken.

Neem een kijkje in de keuken

Net als bij eerdere Koploperbijeenkomsten is het ministerie van VWS op beide dagen aanwezig om nieuwe Koplopers welkom te heten. Tijdens afzonderlijke sessies geven de kersvers benoemde Koplopers tijdens pitches tekst en uitleg over hun initiatieven. Een mooie kans om een kijkje in de keuken te nemen en inspiratie op te doen. Ook kun je meer te weten komen over het doorlopen proces. Tijdens de zogenoemde Koploperreis gaan de Koplopers in op hoe ze het initiatief hebben weten te realiseren. Onder andere vertellen zij welke uitdaging ze probeerden op te lossen. Wat was de gekozen strategie? Welke oplossing hadden ze voor ogen? Wat waren de knelpunten en succesfactoren? Maar ook hoe ze deze hebben weten te benutten?

Pitches nieuwe Koplopers 4 november

Op 4 november kun je kennis maken met de volgende nieuwe Koplopers: ROC Midden Nederland, Zorglab ; Spaarne Gasthuis, Gezonde werkroosters ; Dulon college, Gepersionaliseerd Leren ;  Disofa, Disofa ; Oranjeborg, Zorg opleiding op maat ; Tintengroep en Noorderpoort, K@ns ; Digivaardig , ‘sHeeren Loo met ECP en Utrechtzorg ; Laurens en Calibri Advis, Welslagen; Centrum voor Jeugd en Gezin Harderwijk, CJG Groeit op.

Je bent maandag 4 november van harte welkom om 12.30 uur.
Het programma duurt tot 16.30 uur.
Locatie: De Landgoederij – Camminghalaan 30 – 3981 GH Bunnik.

 

Headerphoto: https://actieleernetwerkdag.nl